Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Masku yrityksenä Yritysesittely

Yritysesittely

Tervetuloa Maskuun!

Meidän maskulaisten tehtävänä on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen.

Intohimomme on pystyä tarjoamaan mallistomme aina Suomen halvimpaan hintaan ylläpitäen sitä samalla Suomen laajimpana ja kehittäen sitä vahvasti asiakkaitamme kuunnellen. Tuhansien asiakaspalautteiden, vinkkien ja ideoiden perusteella mallisto- ja hintakehityksessämme on jatkuvasti satoja tuotevariaatioita työstössä.

Samat halvat hinnat verkossa ja myymälöissä

Oman uniikin mallistomme, valikoitujen huonekaluvalmistajien ja etenkin suurten sisäänostojen ansiosta voimme tarjota kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jotta asiakkaamme saa aina tarpeeseensa sopivan tuotteen, panostamme siihen, että edullisin hinta toteutuu kaikissa hintaryhmissä – on hintaryhmä sitten hyvä, parempi tai paras.

Maskusta löydät aina huikeita tarjouksia! Myymme vuosittain huonekaluja yli sadalla miljoonalla eurolla. Valtavilla ostomäärillä ja ostotiimin tekemillä huippulöydöillä pystymme viikoittain yllättämään asiakkaamme parhailla tarjouksilla.

 

Suurin huonekaluissa jo 40 vuotta!

Edullisen hintatason lisäksi meidät tunnetaan Suomen suurimmasta huonekaluvalikoimasta. Asiakkaitamme kuunnellen mallistostamme löytyvät huonekalujen kaikki tuoteryhmät sekä hintaryhmät. Uniikista mallistostamme löytyvät ratkaisut kaikkiin elämänvaiheisiin ja myös kaikki tyylisuunnat vaikkapa klassisesta, skandinaaviseen ja moderniin tai retrosta maalaisromanttiseen. 

Suurin osa asiakkaistamme löytää itselleen unelmiensa sohvat, sängyt, patjat ja ruokaryhmät yksilöidyllä ratkaisulla. Useimmat mallistomme huonekalut ovat muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Suunnittelemme yhdessä sinulle kalusteet, joissa mitat ovat huoneesi mukaan, värit ovat sisustukseesi sopivat, jalat sellaiset kuin haluat, istuin- tai patjakovuus juuri haluamasi ja nahka tai kangas tarpeesi mukaan.

 

45 myymälää palveluksessasi 

Haluamme olla helposti lähelläsi keskeisillä sijainneilla. 46 myymäläämme Rovaniemeltä läpi Suomen kaikkialle Etelä-Suomeen ja yrityksemme yli 300 työntekijää ovat palveluksessasi. Katso lähin myymäläsi ja laajat aukioloajat tästä.

 

Suomen suurin kalustetalo verkossa

Shoppaile silloin kuin sinulle sopii. Verkkokauppamme on auki 24/7 tarjoten Suomen laajimman huonekaluvalikoiman, edulliset hinnat ja parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi. Sopivan tuotteen löytymisen jälkeen voit myös valita sinulle sopivimman maksu- ja toimitustavan. Lue lisää maksuvaihtoehdoista tästä.

 

Nopeat ja suositut toimitukset alkaen 7 euroa

Meillä pääset helpolla ja edullisesti hankinnoissasi loppuun asti, asioit sitten verkkokaupassa tai myymälöissä. Halutessasi tuomme uuden kalusteesi kotiin, asennamme sen, viemme roskat ja vanhan kalusteesi pois ja vanhan kalusteen puolestasi kierrätykseen. Lue tästä lisää edullisista toimituspalveluistamme.

 

Kotimainen perheyhtiö

Maskun Kalustetalo on kehittynyt yhden miehen yrityksestä Suomen suurimmaksi huonekalualan perheyritykseksi 38 vuodessa. Innokas yrittäjämme Toivo Sukari aloitti huonekalumyynnin 70-luvulla myymällä huonekaluja ovelta ovelle suoraan ihmisten koteihin. Vuonna 1983 hän rakennutti Maskun kuntaan ensimmäisen huonekaluhallinsa ja perusti Maskun Kalustetalo Oy:n. 

Perheyhtiötä johtaa nyt perheen toinen sukupolvi, joka on yhdessä koko henkilöstön kanssa asiakkaita kuunnellen päämäärätietoisesti kehittänyt mallistoa, myymäläverkostoa, verkkokauppaa ja konseptia sekä ylläpitänyt ja edelleen kehittänyt edullista hintatasoa. Jatkuvasti uudistuvana ja kehittyvänä perheyhtiönä lupaamme yllättää sinut positiivisesti. Tervetuloa Maskuun!

 

Suomen Vahvimmat Platina