Lankkuruokapöytä 95x180 cm

1 499 €

4 319 €

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Lankkupöydistä kaunein! Pohjanmaan Kalusteen upea Lankku-ruokapöytä tehdään kolmesta yksittäisestä massiivisesta tammilankusta, johon kuuluvat halkeamat, isot oksat ja värierot. Kahta samanlaista Lankku-pöytää ei siis ole olemassa. Lankku-ruokapöydän rustiikkitamminen kansi on petsattu, jolloin pöytä säilyttää luonnollisen ulkonäön ja tunnun. Pöydän näyttävät jalat ovat massiivipuuta.

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan tuotteidensa korkeasta laadusta ja tuotteet valmistetaan aina kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Euroopassa tehdyn pöydän valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön.

Käsityönä tehdyn Lankku-ruokapöydän materiaalina käytetty massiivitammi on suomalaisille tuttu kovana ja kestävänä materiaalina, joten massiivipuinen huonekalu on myös pitkäikäinen valinta. Kansilevyn paksuus on 4 cm ja kannen voi tarvittaessa hioa sekä pintakäsitellä uudelleen. Persoonallinen pöytä tuo luksusta ruokailutilaan ja se on ihanteellinen rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa.