Laatutakuu 4000 päivää

Hintatakuu 100 päivää

Hoteljenkkisänky 160x200 + tyynyt ja peitot

Klubihinta999 €

Normaalihinta 1 106 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Kotimainen jenkkisänky hurmaa mukavuudellaan! Hotel-jenkkisänky on varma valinta monenlaiselle nukkujalle. Sängyn laadukas viisivyöhykkeinen pocket-jousitus pitää huolen, että vartalo on ihanteellisesti tuettuna. Mukana Sense-petauspatja, joka tuo sänkyyn miellyttävää pintapehmeyttä. Petauspatja lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen välipatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista.

Tämä sänky sopii nimensä mukaisesti hotellien ja majoitusliikkeiden käyttöön. Laadukkaat materiaalit kestävät hyvänä kovassakin käytössä. Vyöhykejaetulla pussijousella varustetun sängyn etuna on se, että se mukautuu juuri optimaalisesti kunkin nukkujan kehon mukaan. Jousituksen kovuutena on Hard. Hotel-jenkkisängyssä on vahva puinen runko.

Sängyn metalliset jalat tekevät sängyn ulkomuodosta kevyen ja antavat tilaa myös sängyn alta imuroimiselle. Sängyssä on kaunis vaaleanharmaa verhoilu, joka on helppo sovittaa monenlaiseen tyyliin.

Pakettiin sisältyy petauspatjan lisäksi Muoto® Luxus tyynyt ja Muoto® Luxus tuplapeite 230x200cm. Sängynpääty myydään erikseen.