Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen moottorisänky (80 cm)

Nauti rennosta ja ergonomisesta asennosta!

Edullisella Larssen-moottorisängyllä saat lisämukavuutta vuoteeseen, sillä sängyn säädeltävyys ja muunneltavuus mahdollistaa aina mukavan ja tukevan asennon. Moottorisänkyä on helppo säädellä langallisella kaukosäätimellä itselleen sopivaksi, luet sitten kirjaa, katselet televisiota tai syöt vaikka viikonloppuna aamiaisen vuoteessasi. Lisäksi päädyn korottaminen tuo helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin tai jos kärsit selkäongelmista, moottorivuode saattaa olla hyvä ratkaisu. Myös sängystä nouseminen sekä sänkyyn meneminen helpottuvat säätöjen ansiosta.

Välipatjan yksittäin pakatut pussijouset takaavat lisäksi miellyttävän nukkuma-asennon ja parhaan ergonomian, tukien vartaloa juuri oikeista kohdista ja myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

Alasvetovalikosta voit valita haluamasi kokonaisuuden. Lisätietoja sijauspatjavaihtoehdoista saat tuotteen lisätiedoista tai lähimmästä Masku-myymälästäsi.