Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Saana & Block ruokaryhmä (1+4), mustat tuolit

Uusi, upea ilme ruokailutilaan!

Joudutko siirtämään ruokaryhmän tuoleja joka kerta kun otat jääkaapista jotain? Vai joudutko syömään itse keittiön tasolla, kun vieraat tulevat kylään? Oikean kokoinen ruokaryhmä kutsuu sinut ja läheisesi ruokailemaan viihtyisämmin. Kompaktin kokoisten Block-tuolien ja siron Saana-pöydän ansiosta tilaa jää ruoanlaittoon ja säilytyskalusteille ruokailutilassasi.

Saatavana: • kahden hengen ruokapöytä + 2 tuolia • neljän hengen ruokapöytä + 4 tuolia • kuuden hengen ruokapöytä + 6 tuolia

Saana-pöydän design ei vanhene koskaan! Valkoisen ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja mattapintainen kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi pöytä kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta.

Moderni Block-ruokatuoli koristaa niin arkea kuin juhlaa metallin hohteellaan ja linjakkaalla muotokielellään. Ruokatuoli on ympäriverhoiltu ihanan pehmeällä PU-nahalla, joka on helppohoitoinen materiaali. Valitse ruokaryhmääsi joko valkoiset tuolit tai mustat tuolit.