Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Odense & Matilda ruokaryhmä tummanharmaa (1+6)

Odense & Matilda ruokaryhmä tummanharmaa (1+6)

Eleganttiin seurusteluun!

Odense-ruokapöytä on kodikas ja lämmin ruokailutilan katseenvangitsija. Tammiviilusta valmistettu kansi on pintakäsitelty lakalla, joka suojaa pintaa kulumiselta ja tekee kannesta helppohoitoisemman. Pöydän ulkoasun kruunaa tukevat mustat pulverimaalatut teräslenkkijalat.

Matilda-hupputuoli on kaunis kuin koru ja siinä yhdistyy niin kaunis ja pehmeä muotokieli kuin ylellisyys ja ryhdikäs istumamukavuus. Luksusta ulkonäköön antavat lisäksi takaselkämyksen syvään kiinnitetyt napit ja ajaton tummanharmaa kangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Tämän upean Odense-ruokapöydän äärelle mahtuu suurempikin seurue syömään, ja saat runsaan kattauksen niin arkeen kuin juhlaan. Sisustuksellisena elementtinä tammiviilupöytä tuo lisäksi lämpöä sisustukseen. Kuuden hengen upean ruokapöydän ohut kansilevy on 1,8 cm paksu ja mustat pulverimaalatut teräslenkkijalat ovat 2,5 cm paksut. Sirosta ja keveästä ilmeestä huolimatta ruokapöytä on erittäin tukeva. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain kansi ruuvataan kiinni.

Näyttävä ja elegantin Matilda-hupputuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisäävät istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät kapeat mustat massiivikumipuujalat. Lisäksi ruokatuoli on verhoiltu tukevalla huonekalukankaalla.

  • Leveys:  90,00 cm
  • Korkeus:  75,00 cm
  • Pituus:  180,00 cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03502