Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone Infinity 4-istuttava sohva

Sukella sametin silkkiseen pehmeyteen!

Belluksen uutuussarjan, Infinity-sohvan, kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Massiivinen, moderni sohva ottaa minkä tahansa tilan haltuun, sillä tämä sametilla verhoiltu katseiden kääntäjä on todella näyttävä ilmestys. Neljän istuttavan sohvan houkuttelevaa kutsua on mahdotonta vastustaa ja sen syleilyyn onkin mukava uppoutua katsomaan vaikka elokuvia.

Istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus ja saattaapa sohvan syleilyyn helposti torkahtaakin. Isot istuintyynyt ovat samaan aikaan sekä pehmeän myötäilevät, että jämäkät. Cloud-järjestelmällä istuintyynyt pysyvät pitkään hyvän tuntuisena sekä tyylikkäinä, eikä istuintyynyt upota liikaa.

Sohvan syvä istuttavuus mahdollistaa istumisen ja makoilun monessa asennossa. Luit kirjaa, katsoit ohjelmaa tai syvennyit keskusteluun ystävän kanssa, tällä suosikki sohvalla mukava asento löytyy varmasti. Kuvissa näkyvät isot 70x75 sisustustyynyt tulevat sohvan mukana. Tyynyt tulevat lähtökohtaisesti verhoiltuna sohvan kanssa samalla kankaalla, mutta voit halutessasi valita tyynyihin jonkin muun kankaan valtavasta kangasvalikoimasta.

Infinity on saatavissa myös hulppeana divaanisohvana. Ohessa on alkaen-hinta annetulla samettiverhoilulla. Voit myös valita verhoilun sadoista muista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Lisätietoa sohvan räätälöitävyydestä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.