Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone Infinity 3-istuttava sohva

Vaalea löhösohva laadun ystäville!

Belluksen Infinity-sohvan kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Moderni sohva ottaa minkä tahansa tilan haltuun, sillä tämä sametilla verhoiltu katseiden kääntäjä on todella näyttävä ilmestys. 3-istuttavan syleilyyn on mukava uppoutua katsomaan vaikka elokuvia.

Istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus. Isot istuintyynyt ovat samaan aikaan sekä pehmeän myötäilevät että jämäkät. Cloud-järjestelmällä istuintyynyt pysyvät pitkään hyvän tuntuisena sekä tyylikkäinä, eikä istuintyynyt upota liikaa.

Sohvan syvä istuttavuus mahdollistaa istumisen ja makoilun monessa asennossa. Kuvissa näkyvät isot 70x75 sisustustyynyt tulevat sohvan mukana. Tyynyt on verhoiltu sohvan kanssa samalla kankaalla.

Voit halutessasi käydä tutustumassa sohvaan myymälöissämme sekä valita juuri unelmien sävyn laajasta kangas- ja nahkavalikoimasta! Lisätietoa sohvan räätälöitävyydestä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.