Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone 2- ja 3-istuttavat sohvat Coral & Softcare & Kaari 3-istuttava sohva + tekstiili care kit + koristetyyny

Ihana setti olohuoneeseesi edulliseen yhteishintaan! Tähän kokonaisuuteen kuuluu upea Coral-sohva, tekstiilipintojen hoitosetti sekä koristetyyny.

Ihastuttava 3-istuttava Coral-sohva vangitsee katseet. Löydät mukavan asennon tällä sohvalla taatusti, sillä sohvan huippulaadukkaat materiaalit ovat suunniteltu joustamaan ja tukemaan juuri sopivassa suhteessa. Sohvan istuintyynyissä on muotojasi tarkasti mukaileva pocket-pussijousisto sekä kimmoisa vaahtomuovitäyte. Sohvan pintapehmusteissa on memory-vaahtoa, joka muotoutuu kehon lämmön vaikutuksesta yksilöllisesti linjojesi mukaan. Kestävä älyvaahto palautuu nopeasti takaisin muotoonsa, kun nouset sohvalta ylös.

Sohvan runko on puuta ja vaneria, kuten laatusohvan kuuluukin. Rungon sisällä on jämäkät ja äänettömät No-zag -jouset estämässä tyynyjen vajoamista. Sohvassa on irtonaiset selkä- ja istuintyynyt, jotka viet helposti ulos tuulettumaan.

Valkoinen Kaari-tyyny okranvärisillä yksityiskohdilla sopii sohvan rinnalle täydellisesti. Lisäksi mukana tulee tekstiilipintojen hoitoon tarkoitettu care kit -setti.