Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Moottorisängyt Fly moottorisänky 180x200 cm + petauspatja + pääty + 2 tyynyä

Täydellinen kokonaisuus makuuhuoneeseen! Nappaa omaksesi Fly-moottorisänky, petauspatja, sängynpääty sekä 2 tyynyä edulliseen yhteishintaan!

Avainlippu-tunnuksen saanut, Seinäjoella valmistettu, FLY-sänkymallisto on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia sekä lisäämään nukkumismukavuutta. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa ja ristiselän alue tuettuna. Sekä hartiat että lantio tukeutuvat patjaa vasten juuri optimaalisesti.

FLY Silver –moottorisängyn runko-osa on erittäin kestävää ja vahvaa massiivipuuta. Moottoroitu säätömekanismi koostuu saranoidusta levypohjasta, joka on asetettu kiinteästi runko-osaan. Lisäksi runko-osaan kuuluu metalliset poikkituet, jotka jykevöittävät rakennetta ja toimivat samalla jalkojen kiinnityspisteinä. Sänkyyn kuuluu kromiset ja sisään viedyt 15 cm korkeat viistojalat.

Patjaosa koostuu korkeakimmoisesta tukivaahdosta sekä viskoelastisesta päämateriaalista, jotka pitävät nukkujan vartalon tuettuna ja siihen kohdistuvan paineen vähäisenä. Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus sekä leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt ja selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee nukkujan selkärankaa.

Sängyn mukana saat petauspatjan sekä kaksi viskoelastista Fly-tyynyä. Tyyny muotoutuu nukkuessa käyttäjäystävällisesti. Lisäksi tyynyssä on mahtava Healthtech-ominaisuus, joka on Padovan yliopiston kehittelemä ja patentoima teknologia. Tämä ominaisuus vähentää merkittävästi bakteerien ja virusten viihtyvyyttä, sillä lähinnä nukkujan ihoa olevissa materiaaleissa on käsittely, joka ei tue virusten elinolosuhteita.