Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Fly runkopatja 160x200 cm + petauspatja + 2 tyynyä

Täydellinen kokonaisuus makuuhuoneeseen! Nappaa omaksesi Fly-runkopatjasänky, petauspatja sekä 2 tyynyä edulliseen yhteishintaan!

Avainlippu-tunnuksen saanut, Seinäjoella valmistettu, FLY-sänkymallisto on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia sekä lisäämään nukkumismukavuutta. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa ja ristiselän alue tuettuna. Sekä hartiat että lantio tukeutuvat patjaa vasten juuri optimaalisesti.

FLY Silver –runkosängyn kehikot ovat kestävää ja erittäin vääntöjäykkää vaneria. Vaneriosan korkeus on 200 mm ja sen vahvuus on 24 mm. Sälepohja koostuu yhdestätoista pohjasäleestä, jotka on kiinnitetty erikoisniiteillä. Myös jalkojen kiinnityspisteet ovat kovavaneria.

Patjaosat koostuvat korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus ja leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt sekä selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee optimaalisesti. Lantion ja olkapään kohdalla tukivaahto muodostaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille. Näin nukkujan vartalo on tuettuna ja siihen kohdistuva paine on hyvin vähäinen. Selkäranka pysyy suorassa ollen optimaalisessa lepoasennossa.

Sängyn mukana saat petauspatjan sekä kaksi viskoelastista Fly-tyynyä. Tyyny muotoutuu nukkuessa käyttäjäystävällisesti. Lisäksi tyynyssä on mahtava Healthtech-ominaisuus, joka on Padovan yliopiston kehittelemä ja patentoima teknologia. Tämä ominaisuus vähentää merkittävästi bakteerien ja virusten viihtyvyyttä, sillä lähinnä nukkujan ihoa olevissa materiaaleissa on käsittely, joka ei tue virusten elinolosuhteita.