Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone Infinity & Uni 4-istuttava sohva + matto 200x290 cm

Tyylikäs kokonaisuus olohuoneeseen huippuedullisesti! Tähän settiin kuuluu 4-istuttava Infinity-sohva sekä hopeanharmaa Uni-matto.

Näyttävä Infinity-sohva ottaa minkä tahansa tilan haltuun, sillä tämä katseiden kääntäjä on todella upea ilmestys. 4-istuttavan sohvan istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus. Isot istuintyynyt ovat samaan aikaan sekä pehmeän myötäilevät että jämäkät.

Rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuinpehmusteissa on käytetty pitkäkestoista, vaativaan käyttöön tarkoitettua pussijousitettua HR35-kylmävaahtomuovia, jossa yhdistyy niin pintapehmeys kuin kantavuuskin. Lisäksi sadat itsenäiset jouset antavat tuen juuri siihen kohtaan, jossa sitä eniten tarvitaan.

Sohvan rinnalle täydellisesti sopivan Uni-maton tiivis nukkapinta on miellyttävän pehmoinen. Meleerattu lanka luo mattoon eläväisen pinnan. Erittäin helppohoitoinen, pölyämätön ja kevyt käsitellä. Sopii myös allergiaperheisiin.