Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Business

Business

Kalusteet hotelleihin, ravintoloihin, hyvinvointipalveluiden käyttöön ja moniin muihin tarpeisiin 

Yrityksesi toimialasta riippumatta löydät Maskun tarjonnasta kalusteita asiakastiloihin ja toimistotiloihin edulliseen hintaan. Masku Business on kalustanut jo lukuisia yrityskohteita aina hotelleista ja ravintoloista padel-halleihin. Kasvatamme mallistoamme myös asiakkailta tulevien toiveiden pohjalta, joten kerro, mikäli et löydä valikoimastamme etsimääsi. 

Asiakastiloihin suunnitelluilta kalusteilta vaaditaan vahvaa laatua 

Mikäli kalusteet ovat kovassa käytössä päivittäin, tulee niiden olla myös kestokyvyltään erinomaisia. Masku Business -mallistoon on valittu huonekaluja erityisesti laatunäkökulmaa silmällä pitäen. Vahvat materiaalit eivät mene hetkessä huonoksi, vaan säilyttävät tyylikkään ulkonäkönsä ja ryhtinsä pitkään. Valitessasi kalusteita asiakastiloihin ja julkitiloihin, muista tarkistaa tuotteiden materiaalitiedot. 

Tarvitsetko apua yritystilojen sisustuksen suunnitteluun? 

Jos sisustuksen suunnittelu tuottaa ongelmia, tarjoaa Masku Business apua myös sisustussuunnittelun suhteen. Sisustussuunnittelijamme luo eheät ja tyylikkäät kokonaisuudet tilaan kuin tilaan asiakkaan toiveiden pohjalta. Huonekalut löytävät oikeat paikkansa ja tilat täydellisen tyylinsä Maskun sisustussuunnittelun avulla. Lue lisää sisustussuunnitelusta täältä.

Räätälöi huonekalut omien toiveidesi mukaan 

Etkö löytänyt mitään sinun tarpeisiisi sopivaa? Kauttamme järjestyy myös räätälöidyt kalusteet mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkiksi ravintolan bistro-pöydät, erikoismitoitetut sähköpöydät ja koulupöydät saat tilattua Maskun yritysmyynnistä. 

Tutustu tuotteisiin ja tilaa tyylikäs sisustus yrityksellesi jo tänään! Täältä pääset lukemaan lisää Maskun yritysmyynnistä.

Masku Business kalustaa yrityksesi tilat edulliseen hintaan

Masku Businness -malliston tuotteet on suunniteltu erityisesti yritysten tarpeisiin. Valikoimasta löydät pöydät neuvotteluhuoneeseen, tuolit odotusaulaan, nojatuolit taukotiloihin sekä paljon muuta. Haluamme tarjota yritysasiakkaillemme mahdollisimman monipuolisen valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita. Käytettävissäsi on myös Maskun koko muu valikoima, mutta Masku Business -kategoriasta löydät erityisen hyvin yrityskäyttöön sopivia kalusteita.

 

Business