Maskun Kalustetalo Oy
Katso supertarjoukset
Etusivu Tuotteet Kesäkalusteet Gotland 2-istuttava rullasohva

Gotland 2-istuttava rullasohva

Valkoisesta männystä valmistettu rullasohva.

Gotland-sarja on todella tyylikäs ja kaunis puukalusto, joka on toisaalta myös samaan aikaan vähän retrohenkinen. Rullasohva on vähän erilainen ratkaisu ja kiva yksityiskohta niin pihalle kuin terassillekin. Täydennä kokonaisuus sarjaan kuuluvilla Texas-sarjan pehmusteilla!

  • Tuotenumero: 137253
  • FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

  • By Pass Line -tuotteet (BPL) ovat osa Maskun uudistusta ja uutta konseptia, joka yhdistää nopean toimituksen ja edullisen hinnan.

    • Lyhennetyt ja edullisemmat toimitusketjut mahdollistavat kuluttajille aikaisempaakin edullisemmat hinnat.

    • Tavoitteenamme on oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavia erätuotteita markkinoiden alhaisimpaan hintaan.