Maskun Kalustetalo Oy
Katso supertarjoukset
Etusivu Tuotteet Kesäkalusteet Torpet taittopöytä

Torpet taittopöytä

Valkoinen 68x110cm taittopöytä.

Torpet kalusteet valmistetaan FSC-merkitystä ruotsalaisesta männystä. Tämä on monen mielestä yksi perinteisimmistä ulkokalusteista, ja sen tyyli on niin perinteinen kuin puukaluste voi olla. Torpet kalusteet ovat myös siroja kooltaan, joten mahtuvat pieneenkin tilaan.

  • Tuotenumero: 128440
  • FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

  • By Pass Line -tuotteet (BPL) ovat osa Maskun uudistusta ja uutta konseptia, joka yhdistää nopean toimituksen ja edullisen hinnan.

    • Lyhennetyt ja edullisemmat toimitusketjut mahdollistavat kuluttajille aikaisempaakin edullisemmat hinnat.

    • Tavoitteenamme on oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavia erätuotteita markkinoiden alhaisimpaan hintaan.