KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Etusivu » Tuotteet » Kesäkalusteet » Lucy kuppituoli

Lucy
kuppituoli

80%

Lucy
kuppituoli

129 €
Etusi 103 €

26 €

Verkkoerämaksulla alkaen /kk! | Lue lisää »

Moderni valkoinen ruokapöytä puujaloilla.

Lue lisää »

Saatavuus
Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästä.

Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Lucy kuppituolissa yhdistyy kaunis ulkomuoto ja design sekä loistava istuttavauus. Tässä tuolissa on mukava viettää pidempiäkin ruokailuhetkiä. Tuolin istuin on vahvaa Duresin muoviseosta ja jalat ovat FSC sertifioitua eukalyptuspuuta.

  • Tuotenumero: 145634

Mitat

  • Leveys:  56,00 cm
  • Korkeus:  77,00 cm
  • Pituus:  53,00 cm

Materiaalit

  • Duresin on 100% polypropyleeniä ja on juuri ulkokäyttöön täydellinen materiaali värin säilyvyyden, kestävyyden ja vahvuuden myötä. Se on täysin hoitovapaa materiaali. Duresin ei pidä sisällään yhtään haitallisia kemikaaleja ja sen voi kierrättää ympäristöystävällisesti.

    FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

Saman sarjan tuotteet (2 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä