NYT VERKKOKAUPASTA 6 KK KOROTONTA JA KULUTONTA MAKSUAIKAA >>

Masku

Etusivu » Tuotteet » Kesäkalusteet » Seattle & Sicilia ruokaryhmä 1+6

Seattle & Sicilia
ruokaryhmä 1+6

50%

Seattle & Sicilia
ruokaryhmä 1+6

883 €
Etusi 441 €

442 €

Verkkoerämaksulla alkaen 25,00 €/kk! | Lue lisää »

Ruokaryhmä 205x90cm pöydällä ja 6 tuolilla.

Lue lisää »

Saatavuus
Tilaustuote (toimitusaika 2-3 viikkoa)

Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Seattle ruokapöytä on kooltaan 205x90cm. Se on valmistettu siten, että sen rakenne on erittäin tukeva, mutta samaan aikaan sitä on helppo siirrellä. Tarvittaessa pöytä on myös helppo purkaa osiin säilytystä varten.

Sicilia säätötuoli on täydellinen valinta sinulle, joka haluat tuoliltasi säädettävyyttä. Tuolin saa ryhdikkäämpään pystyasentoon esimerkiksi ruokailua varten sekä levollisempaan melkein makuuasentoon rentoutumista varten. Tuolin runko on pulverimaalattua terästä ja istuin kaksinkertaista textileneä.

  • Tuotenumero: MYYKESA0109

Mitat

  • Tuoli: P55, L105, K68 cm
  • Pöytä: P205, L90, K75 cm

Materiaalit

  • Seattle ruokapöydät ovat valmistettu alumiinista ja mustan värisestä puujäljitelmästä, easywoodista. Tukeva musta alumiininen runko takaa kalusteille pitkän käyttöiän, eivätkä ne siten ruostu kosteuden takia. Alumiinirunko on myös kestävä ratkaisu sekä helppo pitää puhtaana.

    Easywood on muoviseoksesta valmistettu aitoa puuta jäljittelevä materiaali, joka on ominaisuuksiensa takia todella kestävää ja helppo pitää puhtaana. Easywood tarjoaa puumaisen ulkonäön, mutta ilman puukalusteille tyypillistä käsittelyn tarvetta.

Saman sarjan tuotteet (1 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä