KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Etusivu » Tuotteet » Kesäkalusteet » Romantic & Country ruokaryhmä 1+4

Romantic & Country
ruokaryhmä 1+4

61%

Romantic & Country
ruokaryhmä 1+4

1 945 €
Etusi 1 186 €

759 €

Verkkoerämaksulla alkaen 41,00 €/kk! | Lue lisää »

Ruokaryhmä 150x86 cm mäntypöydällä ja 4 tuolilla.

Lue lisää »

Saatavuus
Tarkista saatavuus lähimmästä myymälästä.

Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Romantic mäntypöytä on loistava valinta niille, jotka haluavat suosia puupöytiä. Tämä tukeva mäntylankkupöytä sopii loistavasti erilaisten tuolien kanssa, ja siksi se usien yhdistetään niin puutuoleihin, kuin polyrotttinkisiinkin vaihtoehtoihin.

Country sarjan ruokatuolissa on äärettömän mukava istua. Korkea selkänoja ja käsinojat saavat tuolin tuntumaan aivan nojatuolilta, vaikka se on lähtökohtaisesti suunniteltu ruokailukäyttöön. Tästä syystä tuoli toimiikin todella hyvin myös yksittäin tai osana parvekesettiä pienen pöydän kera unohtamatta kuitenkaan isompia ruokaryhmiäkään.

  • Tuotenumero: MYYKESA0187

Mitat

  • Tuoli: P76, L59, K91 cm
  • Pöytä: P150, L88, K73 cm

Materiaalit

  • Romantic sarjan pöytien materiaalina on erikoiskäsitelty mänty. Pöydän näyttävä pinta saadaan aikaan harjauskäsittelyllä, jonka ansiosta pinta on harmaan kuultava ja vähän karhea.

    Country tuolissa on käytetty vain parhaita materiaaleja. Punos on parasta mahdollista polyrottinkipunosta, joka on paikoitellen todella paksua. Tämän ansiosta tuoli kestää todella hyvin käyttöä ja säätä. Säänkestävyyttä lisää myös todella vahva alumiinirunko, joka tekee tuolista erittäin tukevan. Kokonaisuuden kruunaa mukava pehmuste, joka tulee tuolin mukana.

Saman sarjan tuotteet (3 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä