KESÄPIHOJEN SUPERTYHJENNYS! KAIKKI KESÄKALUSTEET VÄHINTÄÄN -60%, JOPA -80%!

Masku

Etusivu » Tuotteet » Kesäkalusteet » Kingsbury kulmasohva

Kingsbury
kulmasohva

61%

Kingsbury
kulmasohva

1 759 €
Etusi 1 073 €

686 €

Verkkoerämaksulla alkaen 37,00 €/kk! | Lue lisää »

Kingsbury kulmasohvan moduuleilla rakennat itsellesi helposti todella muunneltavan kulmasohvan.

Lue lisää »

1. Kokoonpano:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Kingsbury kulmasohva koostuu moduuleista, jotka ovat muunneltavaa sohvan osia, joiden avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan. Moduuleissa on irrotettavat selkänojat ja niitä siirtämällä voit vaihtaa selkänojien paikkaa mielesi mukaan. Myös päissä olevia tasoja voi siirrellä tarpeen mukaan. Moduuleja yhdistelemällä voit rakentaa kulmasohvan lisäksi vaikka aurinkosängyn!

Kingsbury sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin Etelä-Amerikkalaista FSC-sertifioitua eucalyptuspuuta, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Kokonaisuuden kruunaa huippulaadukkaat, muhkeat pehmusteet, joiden kangasmateriaalit on valittu juuri tarkoitukseen sopiviksi.

Mitat

  • P173, K73, L77 cm

Materiaalit

  • FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

Saman sarjan tuotteet (1 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä