Maskun Kalustetalo Oy
Katso supertarjoukset
Etusivu Tuotteet Kesäkalusteet Pöydät Bullerö ruokapöytä

Bullerö ruokapöytä

Valkoiseksi maalatusta männystä valmistettu 200x90cm ruokapöytä.

Bullerö-sarjan ulkokalusteet ovat klassisia ja ajattomia puutarhakalusteita. Ruokapöytä on kooltaan 90x200cm, jonka ansiosta sen äärellä ruokailee vaivattomasti isompikin seurue.

  • Tuotenumero: 128425
  • FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

  • By Pass Line -tuotteet (BPL) ovat osa Maskun uudistusta ja uutta konseptia, joka yhdistää nopean toimituksen ja edullisen hinnan.

    • Lyhennetyt ja edullisemmat toimitusketjut mahdollistavat kuluttajille aikaisempaakin edullisemmat hinnat.

    • Tavoitteenamme on oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta tuottaa asiakkaiden tarpeita vastaavia erätuotteita markkinoiden alhaisimpaan hintaan.