Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Lepotuolit Lepotuolit Elina

Elina lepotuoli

Klassista ryhdikkyyttä olohuoneeseen!

Pohjanmaan Kalusteen Elina-nojatuoliin voit istahtaa lukemaan kirjaa tai katsomaan lempiohjelmaasi. Ryhdikäs, Cannes-kankaalla (hr 1) verhoiltu tuoli miellyttää ajattomalla muotoilullaan ja sen selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen, antaen tukea istujan selälle ja tehden lepotuolista jämäkän istua. Pehmustetut käsinojat lisäävät istumisen nautintoa ja puiset jalat viimeistelevät kotoisan ulkomuodon. Lisähintaan voit valita verhoilun myös muista nahka- ja kangasvaihtoehdoista. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Käsityönä tehty Elina-nojatuoli on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Selkeälinjaisessa ja laadukkaassa lepotuolissa on kestävyyden lisäksi panostettu keveyteen, mittasuhteisiin sekä hyvään istuttavuuteen. Runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen ja testatulle massiivipuurungolle valmistaja myöntää 20 vuoden takuun.

Nojatuolin kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia ja vanua. Kaikki vaahtomuovi- ja vanulaadut ovat freonittomia sekä rasitus-, paloturvallisuus- ja allergiatestattuja. Liimauksessa käytettävät liimat ovat myös tutkittuja, turvallisia sekä hajuttomia. Tuolissa on käytetty karkaistuja no-zag –teräsjousia ja lepotuolin istuinmukavuus on hard. Lisävarusteena on mahdollista saada nojatuoli keinutuolimaisena keinujalaksilla, recliner-mekanismilla (myös sähkösäätöisenä), vaihtaa jalkojen väriä tai korkeutta sekä saada efektitikkaus valkoisena tai mustana. Sarjaan kuuluu myös lisähintaan ostettava rahi. Lisätietoja löydät Aineistot-kohdan tuotekortista.

  • Leveys: 69 cm
  • Korkeus: 108 cm
  • Syvyys: 85 cm
  • Rungon materiaali:

    Massiivipuu

  • Testatulle massiivipuurungolle on myönnetty 20 vuoden takuu. Yleinen takuu on 2 vuotta, kuten myös jousien, pehmusteiden sekä ompeleiden takuu.

  • Rungon takuu: 20 vuotta
  • Tuotenumero: 44500735