Maskun Kalustetalo Oy
Katso supertarjoukset
Etusivu Tuotteet Lepotuolit Stressless TV-tuolit Stressless® City Starbase lepotuoli M (kampanja)

Stressless® City Starbase lepotuoli M (kampanja)

Tyylikäs lepotuoli täydellisellä mukavuudella!

Stressless City edustaa parasta norjalaista muotoilua sekä istumismukavuutta, jonka vain Stressless voi tarjota. Kääntyvän jalustan kromisten yksityiskohtien ja korkealuokkaisen nahan ansiosta tämä lepotuoli tekee vaikutuksen.

Stressless Citystä on saatavilla kaksi istuin- ja selkänojakorkeutta, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin. Korkeaselkänojainen malli on täydellinen rentoutumiseen, kun taas matalaselkänojainen malli kutsuu kokoamaan ystävät ja perheen olohuoneen pöydän ympärille.

Stressless® -lepotuoleissa käytetty muotoon valettu polyuretaani-kylmävaahtomuovi takaa parhaan mahdollisen syvyysmukavuuden. Erittäin pehmeä polyesterikuitu takaa ylellisyyden tunnun ja kauniin ulkomuodon.

Teräsrungossa olevat Flexo-jouset takaavat erittäin kestävän rakenteen ja mukavan jousituksen. Ainutlaatuista liukujärjestelmää säädellään kehonpainolla.

Plus™ -järjestelmä huolehtii siitä, että niskasi ja ristiselkäsi saavat aina kunnollisen tuen. Stressless® -tuoleissa 10 vuoden kansainvälinen takuu sisäosan mekaanisille osille.

  • Myymälässä lisää verhoiluvaihtoehtoja. Tuoli ja rahi ostettavissa myös erikseen.
  • Leveys: 80 cm
  • Korkeus: 112 cm
  • Syvyys: 71 cm
  • Istuinkorkeus: 43 cm

Saman sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä