Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Jenkkisängyt Yhden hengen jenkkisängyt

Mukavat jenkkisängyt yhdelle 

Mukavan sängyn salaisuus on omalle keholle sopiva patja. Ulkonäöllisesti patjat saattavat näyttää hyvin samanlaisilta, mutta valmistusmateriaaleissa ja jousituksissa voi olla suuriakin eroavaisuuksia. Jenkkisänkyjä löytyy pussijousitettuina, bonnel-jousitettuina, luonnonkumista valmistettuina, muistivaahtotäytteisinä sekä IntelliGel®-geelikerroksella varustettuina. Parhaan sängyn löytää kokeilemalla eri vaihtoehtoja. 

Lisäksi yhden hengen jenkkisänkyyn voi valita patjan kovuuden. Moni nukkuu liian pehmeällä patjalla. Toisaalta liian kova patja saattaa vääntää selkärangan väärään asentoon. Selvittääksesi sinulle sopivimman patjan kovuuden, vieraile lähimmässä Masku-myymälässäsi, jossa asiantunteva henkilökuntamme voi tehdä sinulle nikamatestin ja opastaa oikean patjan valinnassa. 

Jenkkisängyt yhdelle edullisesti Maskusta – tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen ratkaisu omaan makuuhuoneeseesi! 

Yhden hengen jenkkisängyt kotiinkuljetettuna

Yhden hengen jenkkisänky ei vie paljoa tilaa, joten se sopii pieneenkin huoneeseen. Yhden hengen jenkkisängyt ovat monesti joko 80 cm, 90 cm tai 120 cm leveitä. Mitä leveämpi yhden hengen jenkkisänky on, sitä enemmän on tilaa vaihtaa asentoa. Sänkyä valitessa kaikkein tärkeintä onkin ergonomisen nukkumisasennon toteutuminen. 

Kun valitset jenkkisänkyä omaan makuuhuoneeseesi, ota huomioon koon lisäksi myös sängyn valmistusmateriaali sekä patjan kovuus. Maskun myymälöissä pääset kokeilemaan sängyn tuntumaa ja saat asiantuntevilta myyjiltämme hyödyllisiä vinkkejä oikeanlaisen sängyn valintaan.