Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Moottorisängyt Yhden hengen moottorisängyt

Moottorisängyt yhdelle

Maskun laadukkaat moottorisängyt pitävät huolen siitä, että nukut makeasti. Yhden hengen moottorisänky ei ole järin kookas, joten sen saa sovitettua hyvin pienempäänkin huoneeseen. Yhdelle hengelle suunniteltu moottorisänky on mahtava valinta esimerkiksi opiskelijalle tai hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle nukkujalle, joka haluaa panostaa oman unensa laatuun.

Moottorisängyt ovat yleensä hieman muita sänkyjä hintavampia toiminnallisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sänkyjen moottorit ovat hyvin hiljaisia, joten päätyjen säätäminen keskellä yötä ei herätä koko perhettä. Katso valikoimamme moottorisängyt yhdelle hengelle ja löydä parhaat tarjoukset. Kauttamme järjestyy myös sängyn kotiinkuljetus edulliseen hintaan! 

Yhden hengen säädettävä moottorisänky

Moottorisänky yhdelle hengelle sujahtaa makuuhuoneeseen kuin makuuhuoneeseen näppärästi. Moottorisänky tukee hyvinvointia ja tekee esimerkiksi television katselusta sängystä käsin huomattavasti mukavampaa. Helppokäyttöisen moottorisängyn päätyjä saat säädettyä napin painalluksella. 

Oletko jo kuullut moottorisängyn hyödyistä? Moottorisänky tarjoaa apua monenlaisiin vaivoihin. Esimerkiksi jalka- ja selkäsärkyjen helpottamiseen moottorisänky on mitä mainioin! Myös refluksitaudin oireita on mahdollista lievittää moottorisängyn avulla. Uniapneasta eli kuorsauksesta kärsivä löytää moottorisängyssä hyvän asennon, mikä tekee hiljaisesta nukkumisesta ja hengittämisestä helpompaa. 

Yhden hengen moottorisänkyjä on Maskusta useammassa eri mallissa. Tutustu valikoimaamme ja löydä tyylikäs moottorisänky takaamaan erinomaiset yöunet!