Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Runkopatjat Yhden hengen runkopatjat

Runkopatjasängyt yhdelle

Haaveiletko paremmista yöunista? Maskun laaja valikoima tarjoaa mukavia ja tyylikkäitä runkopatjasänkyjä yhdelle hengelle. Yhden hengen runkopatjasängyt ovat usein 80cm tai 90cm leveitä. Myös 120 cm leveä runkopatjasänky on hyvä valinta yhdelle. 120 cm leveässä runkopatjasängyssä on ruhtinaallisemmin tilaa vaihtaa asentoa yön aikana. Runkopatjasänkyjen pituus on yleensä 200 cm.

Yhden hengen runkopatjasänkyyn voit valita myös haluamasi värin. Miellyttääkö silmääsi enemmän tumma runkopatjasänky vai vaalea runkopatjasänky? Myymälöidemme kautta tilattaessa on valittavissa enemmän verhoiluvaihtoehtoja. Esimerkiksi vaaleanpunainen runkopatjasänky on ihana valinta lapsen huoneeseen.

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä runkopatjasänky yhdelle hengelle huippuedullisesti!

Yhden hengen runkopatjasänky

Yhden hengen runkopatja on kompakti ja edullinen valinta. Laadukas rukopatja tarjoaa mukavan ja kehoa tukevan nukkumisasennon. Runkopatjoja on saatavilla erilaisilla jousituksilla ja valmistusmateriaaleilla varustettuina. Mikäli et ole varma, mikä malli sopii parhaiten omalle kehollesi, käy lähimmässä Masku-myymälässäsi kokeilemassa eri vaihtoehtoja. Asiantuntevat myyjämme ovat mielellään avuksi sopivan sängyn valinnassa. Nikamamittauksen avulla voidaan selvittää, mikä runkopatjasänky sopii parhaiten sinun kehollesi. 

Huolellisesti muotoillut ja laadukkaista materiaaleista valmistetut yhden hengen runkopatjat tarjoavat ihanat puitteet makuuhuoneeseesi. Myös edullisia runkopatjasänkyjä löytyy ergonomisesti muotoiltuina. Yhden hengen runkopatja on suosittu sänkyvalinta esimerkiksi opiskelijakodeissa ja perheen nuorison huoneissa. Maskusta löydät myös kotimaiset runkopatjasängyt.