Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Olohuone Recliner- ja mekanismituolit

Tee rentoutumisesta taidetta

Rentoutuminen on tärkeä osa elämää. Sängyn ohella parhaita rentoutumispaikkoja ovat nojatuolit, joissa pääsee lepäämään kiireisen päivän päätteeksi. Nykyaikaiset nojatuolit on kehitetty mitä parhain mukavuussektorein. Erilaisin säätötoiminnoin varustetut mekanismituolit tarjoavat personoituja, jokaiseen makuun ja tarpeeseen säätyviä rentoutumishetkiä. Kun selkänojan asennon saa säädettyä haluamallaan kallistuksella ja jalat nostettua ylös rahitoiminnon ansiosta, mekanismituoli on paras mahdollinen paikka vaihtaa vapaalle ja hengähtää arjen kiireiden keskellä. Masku.com-verkkokaupan valikoima on päivitetty toinen toistaan mukavammilla ”laiskanlinnoilla” eli mekanismituoleilla, joissa rentoutuminen on taattu.

Panosta mukavuuteen – hanki kotiisi sinua parhaimmin palveleva mekanismituoli

Kun aikeissa on nostaa päivittäiset rentoutumishetket kokonaan uudelle tasolle sekä parantaa mukavuutta, mitä tulee kirjan parissa tai TV:n ääressä vietettyihin hetkiin, mekanismituoli on avain arjen mukavoinnin maksimointiin. Mutta mistä lähteä liikkeelle uuden mekanismituolin hankinnassa?

Ensiksikin ennen tuolin ostoa on hyvä ottaa huomioon se, mihin kohtaan huonetta tuoli tulee sijoittumaan. Mikäli tila huoneessa on rajallinen eikä avaruutta ole jäänyt jäljelle muilta huonekaluilta, nojatuolille suunnitellun alueen mittaaminen on tärkeä toimenpide. Näin välttyy hankkimasta liian suurikokoista tuolia. Seuraavaksi kannattaa miettiä toiminnot, joita omalta mekanismituoliltaan haluaa. Riittääkö säädettävä selkänoja vai onko kenties haaveissa saada myös nostaa jalat ylös rentoutumisen maksimoimiseksi? Joissakin tuoleissa on myös hissinostin, jonka ansiosta istumakorkeus on sekin tarkasti säädettävissä haluttuun tasoon, mikä helpottaa tuolista nousemista ja siihen istumista. 

Valitse uusi suosikkituolisi Maskun verkkokaupasta 

Kun halutut tekniset ominaisuudet ovat tiedossa, on aika miettiä, minkälainen mekanismituoli istuu parhaiten kodin muuhun sisustukseen sekä miellyttää omaa silmää. Maskun valikoimaan huolella valikoidut mekanismituolit ovat tyylikkäitä ja ajattoman ilmeen omaavia istuimia miellyttävän hillityissä sävyissä, jotka yhdistyvät helposti erilaisiin kodin sisustuksiin. Tervetuloa helpoille ostoksille Masku.com-verkkokauppaan, valitsemaan mitä mukavimpien mekanismituolien joukosta oma suosikkisi!

Reclinertuolit ja mekanismituolit

Mekanismituolilla maksimoit mukavuutesi. Mekanismituolissa pääset säätämään selkänojan asentoa haluamaasi kallistukseen ja nostamaan jalkoja ylös rahitoiminnonnolla. Valittavanasi on ryhdikäs istuma-asento tai rennompi makuuasento. Kun väsymys iskee tv:tä katsellessa, käyt nokosille vain napin painalluksella.

Mallistossamme on manuaalisia sekä sähköisesti ja portaattomasti toimivia mekanismeja. Korkea selkänoja, laadukkaat materiaalit ja tukeva rakenne takaavat rentouttavan ja ergonomisen asennon. Laajasta valikoimastamme löydät myös senioreille soveltuvan mekanismituolin, joka avustaa tuolista ylös nousemisessa hissimekanismin avustuksella. 

Nykyaikaiset ovat toiminnallisuutensa lisäksi myös tyylikkään näköisiä. Miellyttääkö silmääsi muhkea nahkainen mekanismituoli vai tavallisen nojatuolin näköinen kangasverhoiltu mekanismituoli? 

 

Recliner- ja mekanismituolit