Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen joustinpatja (160 cm)

Larssen joustinpatja (160 cm)

Kun tarvitset hyvät patjat järkihintaan!

Edullinen Larssen-joustinpatja on oikea valinta sinulle, jos tarvitset hyvän pussijousitetun patjan jo olemassa olevaan sälepohjaiseen sänkykehikkoon tai vaikka moottorisänkyyn. Joustinpatjoja voi käyttää myös jenkkisängyissä. Joustinpatjassa ei ole kiinteää runkoa, vaan se koostuu vartaloa hyvin myötäilevästä ja tukea antavasta pussijousistosta, niiden tukimateriaaleista sekä verhoilusta. Yksittäin pakatut pussijouset takaavat miellyttävän nukkuma-asennon ja parhaan ergonomian nukkujalle. Patjassa paino jakautuukin tasaisesti, tukien vartaloa juuri oikeista kohdista ja myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä. Lisäksi kääntämällä patjaa säännöllisesti, pidennät sen käyttöikää.

Patja koostuu kahdesta 80 cm leveästä patjasta. Petauspatjavaihtoehdot ovat 160 cm leveitä.

Larssen-joustinpatjan yksittäin pakatut pussijouset muotoutuvat kehon mukaisesti, tarjoten hyvän tuen sekä erinomaisen mukavuuden nukkujalle. Jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jokainen jousi joustaa itsenäisesti toisistaan riippumatta. Tämä suojaa myös jousistoa kulumiselta, ehkäisee turhaa melua sekä jousien liikkumista patjan sisällä. Kovuudeltaan pussijousisto on medium ja sen korkeus on 13 cm. Itse joustinpatjan materiaalit ovat polypropeenia (60%) sekä polyesteriä (40%), ja patjan kokonaiskorkeus on 17 cm.

Petauspatja on myös hyvä valinta sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Se lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen joustinpatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista.

 • Leveys: 160 cm
 • Pituus: 200 cm
  • Vartaloa myötäilevä pussijousitus
  • Musta sisustuskangas
  • Petauspatja: useita vaihtoehtoja
 • Tuotenumero: muokattava-MYY03375-MYY03071-MYY03072
  • Larssen-petauspatja: Sileä vaahtomuovitäytteinen petauspatja. Irroitettava, vesipestävä päällinen (40°c). Paksuus: 40 mm.

  • Memory Lux-petauspatja: Kehon lämmön mukaan muotoutuva petauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Irroitettava, vesipestävä päällinen (60°c). Paksuus 60 mm. Materiaali: muistivaahtomuovi 40 kg/m³.