Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen runkopatja (160 cm)

Larssen runkopatja (160 cm)

Larssen runkopatjassa vartaloa hyvin myötäilevä ja tukea antava pocket-jousisto.

Runkopatja on yksi yleisimmin ostettuja vuodetyyppejä, joka sopii niin aikuisille kuin nuortenhuoneeseen. Edullinen Larssen-vuode sisältää runkopatjan, jalkasarjan ja siihen on saatavilla myös sijauspatja lisämaksusta. Se onkin hyvä valinta sellaiselle joka hakee miellyttävää nukkumismukavuutta järkevään hintaan.

Yksittäin pakatut pussijouset takaavat miellyttävän nukkuma-asennon sekä hyvän ergonomian nukkujalle. Patjassa paino jakautuukin tasaisesti, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartalosta. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

Larssen-runkopatjassa on tukeva havupuurunko. Patjan yksittäin pakatut pussijouset muotoutuvat kehon mukaisesti, tarjoten hyvän tuen sekä erinomaisen mukavuuden nukkujalle. Jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jokainen jousi joustaa itsenäisesti toisistaan riippumatta. Tämä suojaa myös jousistoa kulumiselta, ehkäisee turhaa melua sekä jousien liikkumista patjan sisällä. Kovuudeltaan pussijousisto on medium ja sen korkeus on 13 cm, patjan kokonaiskorkeus on 26 cm.

Petauspatja on myös hyvä valinta sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Se lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen runkopatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista.

 • Leveys: 160 cm
 • Pituus: 200 cm
  • Vartaloa myötäilevä pussijousitus
  • Musta sisustuskangas
  • Petauspatja: useita vaihtoehtoja
 • Tuotenumero: muokattava-MYY03376-MYY03078-MYY03079-MYY03080-MYY03081
  • Larssen-petauspatja: Sileä vaahtomuovitäytteinen petauspatja. Irroitettava, vesipestävä päällinen (40°c). Paksuus: 40 mm.

  • Memory Lux-petauspatja: Kehon lämmön mukaan muotoutuva petauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Irroitettava, vesipestävä päällinen (60°c). Paksuus 60 mm. Materiaali: muistivaahtomuovi 40 kg/m³.