Maskun Kalustetalo Oy KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen jenkkisänky (160 cm)

Larssen jenkkisänky (160 cm)

Patjassa vartaloa hyvin myötäilevä ja tukea antava pocket-jousisto!

Kaipaatko makuuhuoneeseen ripauksen ylellisyyttä, korkeaa muhkeutta sekä kerroksellista mukavuutta järkevään hintaan? Larssen-jenkkisänky on silloin sinun valintasi. Jenkkisänkyyn kuuluu tukeva alarunko, napakka pussijousitettu joustinpatja, pintapehmeyttä tuova sijauspatja sekä metalliset jalat ja tyylikkään yksinkertainen sängynpääty.

Yksittäin pakatut pussijouset takaavat miellyttävän nukkuma-asennon ja parhaan ergonomian nukkujalle. Patjassa paino jakautuukin tasaisesti, tukien vartaloa juuri oikeista kohdista ja myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

Larssen-jenkkisängyssä on tukeva kalustelevystä valmistettu runko. Välipatjassa on vartaloa hyvin myötäilevä ja tukea antava pocket-jousisto, jossa jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa. Näin jokainen jousi joustaa itsenäisesti toisistaan riippumatta, lisäksi kangaspussit suojaavat jousistoa kulumiselta, ehkäisevät turhaa melua sekä jousien liikkumista patjan sisällä. Kovuudeltaan pussijousisto on medium ja sen korkeus on 13 cm.

Petauspatja on myös hyvä valinta sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Se lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen runkopatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista.

 • Leveys: 160 cm
 • Pituus: 200 cm
  • Vartaloa myötäilevä pussijousitus
  • Musta sisustuskangas
  • Petauspatja: useita vaihtoehtoja
  • Larssen-petauspatja: Sileä vaahtomuovitäytteinen petauspatja. Irroitettava, vesipestävä päällinen (40°c). Paksuus: 40 mm.

  • Memory Lux-petauspatja: Kehon lämmön mukaan muotoutuva petauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Irroitettava, vesipestävä päällinen (60°c). Paksuus 60 mm. Materiaali: muistivaahtomuovi 40 kg/m³.