Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen moottorisänky (80 cm)

Larssen moottorisänky (80 cm)

Nauti rennosta ja ergonomisesta asennosta!

Edullisella Larssen-moottorisängyllä saat lisämukavuutta vuoteeseen, sillä sängyn säädeltävyys ja muunneltavuus mahdollistaa aina mukavan ja tukevan asennon. Moottorisänkyä on helppo säädellä langallisella kaukosäätimellä itselleen sopivaksi, luet sitten kirjaa, katselet televisiota tai syöt vaikka viikonloppuna aamiaisen vuoteessasi. Lisäksi päädyn korottaminen tuo helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin tai jos kärsit selkäongelmista, moottorivuode saattaa olla hyvä ratkaisu. Myös sängystä nouseminen sekä sänkyyn meneminen helpottuvat säätöjen ansiosta.

Välipatjan yksittäin pakatut pussijouset takaavat lisäksi miellyttävän nukkuma-asennon ja parhaan ergonomian, tukien vartaloa juuri oikeista kohdista ja myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

Alasvetovalikosta voit valita haluamasi kokonaisuuden. Lisätietoja sijauspatjavaihtoehdoista saat tuotteen lisätiedoista tai lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Larssen-moottorisängyssä on tukeva moottoroitu havupuusta valmistettu alarunko. Välipatjassa on vartaloa myötäilevä ja tukea antava pocket-jousisto, jossa jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa. Näin jokainen jousi joustaa itsenäisesti toisistaan riippumatta, lisäksi kangaspussit suojaavat jousistoa kulumiselta, ehkäisevät turhaa melua sekä jousien liikkumista patjan sisällä. Kovuudeltaan pussijousisto on medium ja sen korkeus on 15 cm. Välipatjassa on myös tasku kaukosäätimelle ja sen johdolle.

Petauspatja on myös hyvä valinta sängyn helppohoitoisuutta arvostaville. Se lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää varsinaisen välipatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Larssen-patjasarjaan on saatavilla lisähintaan kaksi eri petauspatjavaihtoehtoa. Larssen-petauspatja on sileä vaahtomuovitäytteinen sijauspatja (tiheys 22 kg/m3), joka viimeistelee patjan myötäilevyyden ja lisää nukkumismukavuutta. Pehmeä ja hengittävä 100% polyesteripäällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä (40°c). Sijauspatjan kokonaispaksuus 5 cm ja päällisellä on kahden vuoden takuu. Memory Lux-petauspatja on taas kehon lämmön mukaan muotoutuva sijauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Materiaalina on Memoryfoam- eli muistivaahtomuovia (tiheys 50 kg/m3 / kovuus 1,8 N) ja pehmeää viskoelastista täytettä. 100% polyesteripäällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä (60°c). Sijauspatjan kokonaispaksuus 6 cm ja sillä on kahden vuoden takuu.

 • Leveys: 80 cm
 • Pituus: 200 cm
  • Vartaloa myötäilevä pussijousitus
  • Musta sisustuskangas
  • Petauspatja: useita vaihtoehtoja
 • Tuotenumero: muokattava-136535-MYY03090-MYY03091
  • Larssen-petauspatja: Sileä vaahtomuovitäytteinen petauspatja. Irroitettava, vesipestävä päällinen (40°c). Paksuus: 40 mm.

  • Memory Lux-petauspatja: Kehon lämmön mukaan muotoutuva petauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Irroitettava, vesipestävä päällinen (60°c). Paksuus 60 mm. Materiaali: muistivaahtomuovi 40 kg/m³.