Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Larssen moottorisänky (160 cm)

Larssen moottorisänky (160 cm)

Edullinen Larssen-patjasarja on verhoiltu trendikkäällä tummanharmaalla patjakankaalla.

Edullisella Larssen-moottorisängyllä saat lisämukavuutta vuoteeseen, sillä sängyn säädeltävyys ja muunneltavuus mahdollistaa aina mukavan ja tukevan asennon. Moottorisänkyä on helppo säädellä langallisella kaukosäätimellä itselleen sopivaksi, luet sitten kirjaa, katselet televisiota tai syöt vaikka viikonloppuna aamiaisen vuoteessasi. Lisäksi päädyn korottaminen tuo helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin tai jos kärsit selkäongelmista, moottorivuode saattaa olla hyvä ratkaisu.

Myös sängystä nouseminen sekä sänkyyn meneminen helpottuvat säätöjen ansiosta. Välipatjan yksittäin pakatut pussijouset takaavat lisäksi miellyttävän nukkuma-asennon ja parhaan ergonomian, tukien vartaloa juuri oikeista kohdista ja myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

Sängyn puolet ovat säädettävissä erikseen omiin asentoihinsa kummankin nukkujan oman tarpeen mukaan.

Huom! Kuvassa havainnollistetaan jousiston rakennetta läpileikkauskuvalla.

Jalko- ja päätypäätä nostamalla tai laskemalla mieluisan asennon säätäminen on helppoa. Helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin saat päätyä korottamalla. Säätösänky on oiva valinta ihmiselle, joka lukee tai katseee televisiota vuoteessa.

 • Leveys: 160 cm
 • Pituus: 200 cm
  • Vartaloa myötäilevä pussijousitus
  • Musta sisustuskangas
  • Petauspatja: useita vaihtoehtoja
 • Tuotenumero: muokattava-MYY03378-MYY03092-MYY03093-MYY03094-MYY03095
  • Larssen-petauspatja: Sileä vaahtomuovitäytteinen petauspatja. Irroitettava, vesipestävä päällinen (40°c). Paksuus: 40 mm.

  • Memory Lux-petauspatja: Kehon lämmön mukaan muotoutuva petauspatja, joka antaa hyvän tuen koko vartalolle. Irroitettava, vesipestävä päällinen (60°c). Paksuus 60 mm. Materiaali: muistivaahtomuovi 40 kg/m³.