Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Svane® Premium moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla

Svane® Premium moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla

Säädettävä IntelliGel®-sänky huolehtii erinomaisesta istuma- ja makuumukavuudesta.

Svane Zenit 3000 -moottorisängyssä on 3 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka varmistaa erinomaisen istuma- ja makuumukavuuden. Tämä sänky saa kehon painumaan miellyttävästi patjaa vasten. IntelliGel mukautuu nukkujan mukaan hänen ruumiinrakenteestaan ja painostaan riippumatta. IntelliGel-kerroksen ansiosta sängyssä kääntyminen on helppoa. Lisäksi se takaa rauhallisemman unen ja paremman levon, vaikka kumppanisi pyörisi sängyssä. Se antaa parempaa nukkumismukavuutta kummallekin.

IntelliGel-kerroksella varustetun sängyn käyttöikä on muita sänkyjä pidempi, koska se ei kulu yhtä nopeasti. Svane Zenit 3000 -patjan lämpötila pysyy miellyttävänä koko yön, eikä patja tunnu kostealta. Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä. DuoSystem-järjestelmän ansiosta yhdessä ja samassa patjassa on kaksi pehmeysastetta.

Pää- ja jalkaosia voidaan säätää helposti omalla sovelluksella tai langattomalla kaukosäätimellä. Valittavana on yksi kokonainen sänky tai yksi sänky kahdella patjalla. IntelliGel peittää koko sängyn, joten patjat pysyvät paikallaan.

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
  • Verhoilu:

    Voit valita patjaan haluamasi verhoilun lukuisista kangas- ja värivaihtoehdoista. Myös eri materiaaleista olevia jalkavaihtoehtoja on monia.

  • Tuotenumero: muokattava