Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Svane® Omega jenkkisänky
Svane®

Svane® Omega jenkkisänky

Svane Omega tarjoaa ihanteellista mukavuutta kipeille hartioille ja niskalle. Siinä on Svanen paras vyöhykkeisiin jaettu pussijousijärjestelmä, joka tarjoaa täydellistä mukavuutta.

Svane Omega tarjoaa ihanteellista mukavuutta kipeille hartioille ja niskalle. Siinä on Svanen paras vyöhykkeisiin jaettu pussijousijärjestelmä, joka tarjoaa täydellistä mukavuutta. Tämä järjestelmä antaa hartioiden ja niskan painautua syvemmälle patjaan. Lisäksi se antaa tarvittaessa lisätukea ristiselälle.

Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä. DuoSystem-järjestelmän ansiosta yhdessä ja samassa patjassa on kaksi pehmeysastetta. Siitä voi olla hyötyä, jos mielesi muuttuu ostamisen jälkeen tai jos tarpeesi muuttuvat.

Ainutlaatuisen päädyn kiinnityksen ansiosta sänky voidaan sijoittaa huoneeseen vapaasti. Sängyn ei tarvitse olla seinän vieressä, ja sängynpääty kiinnitetään suoraan sänkyyn.

 • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

  • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
 • Voit valita patjaan haluamasi verhoilun lukuisista kangas- ja värivaihtoehdoista. Myös eri materiaaleista olevia jalkavaihtoehtoja on monia.

 • SmartZone on uusin ja fiksuin Svane®-patjojen jousijärjestelmä. Tämä järjestelmä on kehitetty antamaan optimaalinen mukavuus niille kehon osille, joihin kohdistuu suurin kuormitus arkipäivisin; nimittäin niska ja hartiat. Päivittäiset raskaat haasteet, niska- ja hartiakivut, ovat yleisin syy huonolle unenlaadulle.

  SmartZone S:ssä on pienempi jousi isomman sisällä ja nämä jouset on sijoitettu strategisiin vyöhykkeisiin patjassa. SmartZone S-jousten ainutlaatuinen rakenne antaa ihanteellisen tuen lantiolle ja vyötärölle. Sängyssä, jossa on SmartZone S, hartiat ja niska uppoavat syvemmälle patjaan ja saavat täydellisen helpotuksen koko yön. Sisin on tärkein.

  • Jousitus: Karkaistuja 13 cm vyöhykejaoteltuja pussijousia, SmartZone S, EkoPocket-jousia rungossa.
  • Täyte: Elastec, polyeetteri ja allergiaystävällinen ontelokuitu.
  • Petauspatja: Valitse kolmesta erilaisesta petauspatjasta.
 • Tuotenumero: muokattava