NYT ALKOI KESÄKALUSTEIDEN LOPPUUNMYYNTI. PALJON TUOTTEITA -60-80%. TOIMI HETI!

 

Masku

Etusivu » Tuotteet » Patjat ja sängyt » Svane® Standard moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla (kampanja)

Svane®
Standard moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla (kampanja)

Svane®
Standard moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla (kampanja)

3 524 €

Verkkoerämaksulla alkaen /kk! | Lue lisää »

Kampanjasetti sisältää:

  • Temptation Elastec-petauspatjan
  • Pikarijalat 19 cm
  • Verhoilu Forest Stone

Lue lisää »

1. Valitse koko:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

ekornes-svane.jpg

Tuotekuvaus

Svane Zenit 3000 -Standard moottorisänky on tehtaamme kevyempi vaihtoehto muista sarjan moottorisängyistä. Pussijousikerroksen päällä on 3 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka on saatavilla vain Svane-sängyissä. Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea, koska geeli mukautuu vartalosi mukaan.

DuoSystem-järjestelmän ansiosta yhdessä ja samassa patjassa on kaksi pehmeysastetta. Pää- ja jalkaosia voidaan säätää helposti omalla sovelluksella tai langattomalla kaukosäätimellä. Kokonaisessa sängyssä patjat pysyvät paikallaan.

IntelliGel-ominaisuuden ansiosta sängyn lämpötila pysyy mukavana koko yön. Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä.

Takuu

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.

Saman sarjan tuotteet (18 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä