NYT ALKOI KESÄKALUSTEIDEN LOPPUUNMYYNTI. PALJON TUOTTEITA -60-80%. TOIMI HETI!

 

Masku

Etusivu » Tuotteet » Patjat ja sängyt » Fly Black jenkkisänky

Fly Black
jenkkisänky

Fly Black
jenkkisänky

alk. 4 864 €

Verkkoerämaksulla alkaen /kk! | Lue lisää »

Hyvää unta tyylikkäästi!

Viskoelastinen patjasarja, jossa patjantäyte muotoutuu nukkujan mukaan.

Lue lisää »

1. Valitse koko:

2. Valitse patjan kovuus:

3. Pääty:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

flysuurtaulu250x1002.jpg

Tuotekuvaus

Mustalla keinonahalla verhoiltu Fly Black -jenkkisänky tuo tyylikkyydellään arvokkuutta makuuhuoneisiin. Mustan heijastamattoman keinonahan vuoksi Fly Black -patjasarja sopii monenlaisiin makuuhuoneisiin. Tyylikkyyden lisäksi Fly Black -patjasarjassa on erinomaiset nukkumisominaisuudet.

Mitat

  • Leveys: 160 | 180 cm
  • Pituus: 200 cm

Patjan rakenne

  • Fly Black -jenkkisängyn patjaosa koostuu korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen, selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla on jätetty muuta patjaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Tällöin nukkumisasento on optimaalinen: suora ja paineeton.

    Patjasarjaan on saatavissa kaksi eri kovuutta: medium ja hard. Parisängyt on mahdollista myös jakaa nukkujien mukaan kahteen eri kovuuteen. Saatavana koot 80/90/120/160/180x200 cm.

    Fly Visco -petauspatjalla hienosäädät patjan ominaisuudet vastaamaan tarpeitasi. Petauspatjan täytteenä on kehon lämmön sekä paineen mukaan muotoutuva viskoelastinen erikoissisus, joka edelleen korostaa täydellistä muotoutumista nukkujan vartalon mukaan sekä vähentää painerasitusta.

    Petauspatjan päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen. Kangas on miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta. Ilmanvaihtoa ja hengittävyyttä edelleen korostava Air- verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Fly Black -jenkkisänkyä täydennät tyylikkäällä Fly Black -päädyllä, joka on saatavissa 170 cm ja 190 cm leveänä.

Saman sarjan tuotteet (1 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä