Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Fly Black runkosänky

Fly Black runkosänky

Hyvää unta tyylikkäästi!

Laadukas suomalainen sänkymallisto!

Avainlippu-tunnuksen saanut FLY-mallisto on uusi kotimainen, Seinäjoella valmistettu sänkymallisto, joka on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia ja lisäämään nukkumismukavuutta.

Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle optimaalinen ja luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa, ristiselän alue on tuettuna ja hartia-olkapään sekä lantionseutu uppoavat patjan sisään.

FLY Black –runkosängyn korkeakimmoisesta tukivaahdosta sekä viskoelastisesta materiaalista koostuvat patjaosat ja niiden välissä oleva nikamamainen rakenne sekä kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva FLY Air –petauspatja varmistavat sängyn hyvät nukkumisominaisuudet. Hyvän nukkumiskokemuksen lisäksi ne korostavat patjan pehmeyttä ja täydellistä muotoutumista nukkujan vartalon mukaisesti vähentäen paineenrasitusta ja auttaen nukkumaan entistä paremmin.

Mustalla keinonahalla verhoiltu Fly Black-runkopatjasetti tuo tyylikkyydellään arvokkuutta makuuhuoneisiin. Mustan heijastamattoman keinonahan vuoksi Fly Black -patjasarja sopii monenlaisiin makuuhuoneisiin. Tyylikkyyden lisäksi Fly Black -patjasarjassa on erinomaiset nukkumisominaisuudet.

Fly Black -runkopatjasetin patjaosa on jaettu kahteen osaan: tukivaahtoon ja viskoelastiseen materiaaliin. Tukivaahto on pääsääntöisesti kovuudeltaan 35 kg/m3, mutta pään ja hartioiden kohdalla kovuus on 52 kg/m3 jättäen enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin pää ja hartiat pääsevät painumaan patjan sisään antaen paineettoman tuen, sekä pitämään selkärangan optimaalisessa asennossa. Patjasarjaan on saatavissa kaksi eri kovuutta: medium ja hard. Parisängyt on mahdollista myös jakaa nukkujien mukaan kahteen eri kovuuteen. Saatavana 160x200 cm ja 180x200 cm

  • Tuotenumero: muokattava-MYY03459-MYY03455-MYY03460-MYY03456-MYY03467-MYY03468-MYY03464-MYY03463