Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Fly White runkosänky

Fly White runkosänky

Tyylikkyyttä makuuhuoneisiin.

Laadukas suomalainen sänkymallisto!

Avainlippu-tunnuksen saanut FLY-mallisto on uusi kotimainen, Seinäjoella valmistettu sänkymallisto, joka on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia ja lisäämään nukkumismukavuutta.

Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle optimaalinen ja luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa, ristiselän alue on tuettuna ja hartia-olkapään sekä lantionseutu uppoavat patjan sisään.

FLY White –runkosängyn korkeakimmoisesta tukivaahdosta sekä viskoelastisesta materiaalista koostuvat patjaosat ja niiden välissä oleva nikamamainen rakenne sekä kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva FLY Air –petauspatja varmistavat sängyn hyvät nukkumisominaisuudet. Hyvän nukkumiskokemuksen lisäksi ne korostavat patjan pehmeyttä ja täydellistä muotoutumista nukkujan vartalon mukaisesti vähentäen paineenrasitusta ja auttaen nukkumaan entistä paremmin.

Fly White -runkopatjasetti on uudenlainen tapa valmistaa viskoelastisia sänkyjä. Fly White -runkopatjasetin tyylikkään valkoisen keinonahka verhoilun lisäksi patjassa on upeat tikkaukset korostamassa patjan arvokkuutta. Vaikka Fly White -runkopatjasetti on yksi tyylikkäimmistä viskoelastisista sängyistä, jenkkisänyssä on ulkonäön lisäksi kiinnitettu erityisesti huomiota nukkumisominaisuuksiin.

Fly Wihte -runkopatjasetissä on kaksi erillaista patjarakennetta: korkeakimmoinen tukivaahto, jota on kovennettu hartioiden ja pään kohdalla. Hartioiden ja pään kohdalla on jätetty muuta patjaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jotta nukkumisasento on suora, paineeton ja optimaalinen. Tukivaahdon ja viskoelastisen materiaalin välissä on nikamamainen rakenne jäykistelevyjen kanssa. Nikamamaisen rakenteen tarkoituksena on myötäillä ja tuke selkärankaa. Patjasarjaan on saatavissa kaksi eri kovuutta: medium ja hard. Parisängyt on mahdollista myös jakaa nukkujien mukaan kahteen eri kovuuteen. Saatavana koot 80/90/120/160/180x200 cm

  • Tuotenumero: muokattava-MYY03457-MYY03458-MYY03461-MYY03462-MYY03465-MYY03466-MYY03469-MYY03470