Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Basic petauspatja

Basic petauspatja

Huippuedullinen valinta!

Sijauspatja on olennainen osa sänkykokonaisuutta ja sen avulla lisäät myös ripauksen lisää nukkumismukavuutta. Basic-petauspatja on hyvä ja huippuedullinen valinta niin vierasvuoteeseen, mökille kuin vaikka opiskelijaboksiin. Ohut, profiloitu petauspatja on valmistettu kestävästä vaahtomuovista ja sitä on saatavana kahdessa eri koossa.

Alasvetovalikosta voit valita haluamasi koon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Profiloidussa Basic-petauspatjassa on kestävä vaahtomuovitäyte ja sen kokonaispaksuus on 4 cm. Se lisää hivenen sängyn pintapehmeyttä sekä hengittävyyttä, lisäksi sijauspatja helpottaa myös vuoteen sijaamista ja pitää varsinaisen patjan puhtaampana lisäten sen käyttöikää. Sijauspatjan polyesteripäällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä (300). Kokovaihtoehtoja löytyy kaksi: 80 x 200 cm ja 160 x 200 cm.

Petauspatja toimitetaan tyhjiöpakatussa rullassa ja pakkauksen avaamisen jälkeen tuote palautuu täyteen mittaansa muutaman vuorokauden kuluessa.

  • Takuu: Yleinen takuu on 1 vuosi. vuotta
  • Materiaalit:

    Sijauspatjassa on profiloitu vaahtomuovitäyte.

    Sijauspatjan on kokonaispaksuus päällisen kanssa on 4 cm. Sijauspatjan polyesteripäällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä (300).

  • Tuotenumero: muokattava