Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Bellus Luoto runkopatja

Bellus Luoto runkopatja

Jämäkkää sänkyä etsivän helppo valinta!

  • Hinta sisältää profiloidun vaahtomuovisijauspatjan ja pähkinän väriset jalat
  • Saatavissa myös pääty samalla Harold 9 -sisustuskankaalla verhoiltuna
  • Koot 80 cm, 120 cm ja 160 cm

Runkopatja on yleisin vuodetyyppi, joka sopii monenlaiselle nukkujalle. Yksinkertainen sänkykokonaisuus koostuu vyöhykejousitetusta runkopatjasta ja suoraan patjaan kiinnitettävistä jaloista. Kokonaisuuden kruunaa profiloitu yhtenäinen sijauspatja.

5-vyöhykkeeseen jaetussa pussijousistossa jouset joustavat ja muotoutuvat kehon mukaisesti. Näin patja tukee vartaloa oikeista kohdista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Jäykkyydeltään runkosängyn vyöhykejousisto on hard. Monelle hard - jäykkyys on sopiva, mutta halutessasi räätälöidyn jämäkkyyden patjaasi voit katsoa Belluksen Silk-sarjan, jossa myös runkopatjan kangas on räätälöitävissä sisustukseesi sopivaksi.

Runkopatjasängyn korkea jalka mahdollistaa helpon imuroitavuuden ja tarvittaessa sängyn alta löytyy myös säilytystilaa.

Valmistettu Belluksen tehtaalla käsityönä

Belluksen tehtaalla valmistetussa Luoto-runkopatjassa on käsityönä tehty, korkealaatuinen massiivipuusta valmistettu runko. Myös pussijouset tähän sänkyyn valmistetaan itse Belluksen omalla tehtaalla.

Yksittäin pakatut ja karkaistut sekä esijännitetyt pussijouset takaavat erinomaisen mukavuuden ja hyvän ergonomian nukkujalle. Patjan jämäkän ja hyvin muotoutuvan 5-vyöhykejaetun pussijousiston jokainen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jouset joustavat ja muotoutuvat kehon mukaisesti. Näin patja tukee vartaloa oikeista kohdista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Kovuudeltaan runkopatjan vyöhykejousisto on hard.

Petauspatja antaa sängylle pintapehmeyttä ja pitää varsinaisen runkopatjan myös puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Viisi senttiä korkean sijauspatjan materiaalina on profiloitu vaahtomuovi (tiheys HR 25kg/m3), joka lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä. Hengittävän sijauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla.

  • Tuotenumero: muokattava-MYY04154-124359-124360-124361