Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Svane® Zefir Compact runkopatja

Svane® Zefir Compact runkopatja

Svane® Zefir on huippumalli Compact runkopatjojemme joukossa. Siinä on 6 cm:n IntelliGel®-materiaali, jonka saat vain Svane®-sänkyihin, sekä vyöhykejaetut pussijouset.

Selkä, hartiat ja lonkat saavat erinomaisen helpotuksen ruumiinrakenteesta ja painosta riippumatta. IntelliGel®-materiaali tarjoaa rauhallisemman unen, kun pysyt levossa - jopa parisi kääntyessä sängyssä. Tämä tarjoaa paremman nukkumismukavuuden molemmille.

IntelliGel®-sängyllä on pidempi käyttöikä kuin muilla sängyillä, koska se ei kulu ja väsy yhtä nopeasti. Svane® Zefir patjan lämpötila on mukava koko yön, ilman kosteutta koska sänky hengittää erinomaisesti.

Voit helposti muuttaa patjan kovuutta kotona yksinkertaisesti kääntämällä patjaa. DuoSystem® antaa sinulle kaksi kovuutta samassa patjassa. Kun valitset parisängyksi yhtenäisellä verhoilulla olevan Compact runkopatjan saat patjan pintaan kauttaaltaan katkeamattoman Intelligel®-kennoston. Et siis missään kohtaa tunne esimerkiksi rakoa joka tulisi kahdesta erillisestä runkopatjasta.

Svane® Zefir Compact runkopatjan saat verkkokaupasta monessa koossa, kahdella kangasvaihtoehdolla ja yhdeksällä eri värillä. Lisää kangas- ja värivaihtoehtoja löydät myymälöistämme.

  • Tuotenumero: muokattava-svane-zefir-compact-runkopatja