Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Muoto® painopeitto

Muoto® painopeitto

Muoto® painopeitto auttaa sinua rentoutumaan, rauhoittumaan ja nukahtamaan paremmin. Se lievittää myös stressiä ja parantaa unihormoni melatoniinin eritystä. Sarjasta on saatavilla kahta eri kokoista painopeittoa. Painopeiton painon suositellaan olevan noin 8-12 % nukkujan painosta.

Koot:

  • 150 x 200 cm, 5 kg
  • 150 x 200 cm, 7 kg

Muoto® Painopeitto on herkkäunisen tai levottoman nukkujan valinta. Saatavilla kaksi eri kokoa. Painopeiton suositeltu koko on 8-12 % nukkujan painosta. Painopeitto on apu moniin uniongelmiin. Painopeiton alla keho rentoutuu ja stressioireet lievittyvät. Peitto helpottaa nukahtamista ja unen jatkumista.

Muoto® painopeiton alla nukut pitkään ja makeasti. Maskun verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri. Voit tilata Muoto® Painopeiton vaikka keskellä yötä, kun havahdut unestasi huomaamaan, ettei vanha peite enää palvele tarkoitustaan. Kuljetamme kauniit unet kotiisi asti nopeasti. Mikäli et malta odottaa, poikkea aamulla lähimpään Maskun myymälään.

Pesuohje

Vesipestävä 40 asteen lämpötilassa.

Huomioithan pesukoneen painorajat! Huuhteluaine, valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty. Suosittelemme tasokuivausta.

Katso kaikki Muoto®-tuotteet

  • Verhoilu:

    Päällinen hengittävä 100 % puuvilla, sisällä polyesterivanu ja mikrolasikuulat. Vanukerros pitää peiton pehmeänä vartaloasi vasten. Mikrolasikuulat on ommeltu omiin taskuihin, jotka takaavat tasaisen painon kehosi ympärillä.

  • Tuotenumero: muokattava-162080-162079