Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Silk runkopatjasetti (kampanja)

Silk runkopatjasetti (kampanja)

Rentouttavammat unet järkihintaan!

Miltä tuntuisikaan herätä uuteen päivään oikealla jalalla, kun keho on päässyt lataamaan akkuja oikeanlaisessa asennossa? Tämä laadukas runkopatja myötäilee kehosi muotoja tarkasti 5-vyöhykejärjestelmän ja huolellisesti valittujen materiaalien ansiosta, joten erinomaiset uniolosuhteet ovat taatut! Patjan kovuus on hard eli hyvin jämäkkä ja ergonominen. Runkopatja on Suomen yleisin vuodetyyppi, joka sopii niin aikuisten makuuhuoneeseen kuin nuortenhuoneeseen tai vaikka vierasvuoteeksi.

Silk-runkopatjan perusta on havupuurunko, jonka päällä on kuitukangas sekä Bonnel-jousisto. Patjan päällä on ekohuopa sekä jämäkkä, hyvin muotoutuva kylmävaahtopatja viiteen vyöhykkeeseen jaetuilla pussijousituksilla. Pussijouset on pakattu omiin erillisiin kangaspusseihinsa, jotka vähentävät jousien kulumista sekä estävät jousien natisemista ja liikkumista patjan sisällä. Päällimmäinen hengittävä vaahtomuovinen sijauspatja viimeistelee kokonaisuuden pidentäen runkopatjan käyttöikää ja lisäten patjan pintapehmeyttä.

Runkopatja on verhoiltu tyylikkäällä mustalla Barret-sisustuskankaalla, joka sopii monenlaiseen makuuhuoneen sisustukseen. Pähkinän väriset puujalat sointuvat hienosti mustaan runkopatjaan.

Belluksen omalla tehtaalla valmistetussa Silk-runkopatjassa on käsityönä tehty kestävä massiivipuinen runko. Tehdas valmistaa vuosien ammattitaidolla myös pussijouset, jotka ovat vertaansa vailla. Omiin pusseihinsa yksittäin pakatut, karkaistut ja esijännitetyt pussijouset mukautuvat jokaisen kehotyypin muotoihin yksityiskohtaisesti. Patja on hard-kovuusluokkaa, joten se on samaan aikaan jämäkkä ja joustava 5-vyöhykejaetun pussijousiston ansiosta. Pussijousiston eri vyöhykkeet tukevat vartaloa juuri oikeista paikoista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen tukevasti keskivartaloa.

Sänkykokonaisuuden kruunaa petauspatja, joka pitää varsinaisen runkopatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Seitsemän senttiä korkean sijauspatjan materiaalina on profiloitu vaahtomuovi, joka lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä. Päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla, joka on irrotettavissa sekä pestävissä.

Sänkyyn on saatavana erikseen myös sängynpääty, päätyarkku tai päätyistuin.

  • Tuotenumero: muokattava-165389-165390-165391-165392-165393