Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Silk moottorisänky

Silk moottorisänky

Säädettävää mukavuutta arkeen!

Belluksen Silk-sarjan moottorisänky sopeutuu erinomaisesti monenlaisiin yksilöllisiin tarpeisiin. Erikoispitkässä säätövuoteessa on hiljainen sekä laadukas moottori ja asennon voi helposti säätää mieluisaksi langallisella kaukosäätimellä.

Silk-patjassa on alimpana moottorin ympärillä havupuurunko, jonka päällä on kuitukangas sekä Bonnel-jousisto. Näiden päällä on ekohuopa sekä jämäkkä ja hyvin muotoutuva kylmävaahtopatja 5-vyöhykejaetuilla pussijousituksilla, jossa jouset on pakattu omiin erityisiin kangaspusseihin. Pusseihin laitto vähentää jousien kulumista, estää turhaa ääntä ja liikkumista patjan sisällä.

Silk-moottorisänky on verhoiltu mustalla Barett–sisustuskankaalla. Yksityiskohtainen viimeistely saadaan aikaan profiloidulla vaahtomuovipetauspatjalla sekä rosterin värisillä pikarijaloilla. Kuvassa oleva heftattu petauspatja on ostettavissa lisähintaan. Voit valita sängyn verhoilun myös muista yli 200 verhoiluvaihtoehdoista, myös jalka- ja sijauspatjavaihtoehtoja on useita. Verkosta ostettaessa kuvan Windsor pääty tulee myös Barett-kankaalla verhoiltuna, mutta myös sen verhoilu on räätälöitävissä myymälöissämme!

Lisätietoa näistä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.