KATSO OHJEISTUS KAMPANJAEDUN HYÖDYNTÄMISEEN TÄSTÄ >>

Masku

Etusivu » Tuotteet » Patjat ja sängyt » Svane® Zenit 3000 joustinpatjasetti

Svane®
Zenit 3000 joustinpatjasetti

Svane®
Zenit 3000 joustinpatjasetti

alk. 2 904 €

Svane Zenit 3000 on suunniteltu siten, että kehosi lepää hyvin. Tämä patja saa kehon painumaan miellyttävästi patjaa vasten.

Lue lisää »

1. Valitse koko:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

ekornes-svane.jpg

Tuotekuvaus

Svane Zenit 3000 on suunniteltu siten, että kehosi lepää hyvin. Tämä patja saa kehon painumaan miellyttävästi patjaa vasten. Se mukautuu nukkujan mukaan hänen ruumiinrakenteestaan ja painostaan riippumatta.

Svane Zenit 3000 -patjan pussijousikerroksen päällä on 3 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka on saatavilla vain Svane-sängyissä. IntelliGel-patjan käyttöikä on muita patjoja pidempi, koska se ei kulu yhtä nopeasti. Svane Zenit 3000 -patjan lämpötila pysyy miellyttävänä koko yön, eikä patja tunnu kostealta. Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä.

Patja käy säädettävän rungon päälle tai tavalliseen sänkyyn.

Takuu

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille*, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.

Verhoilu & jalat

  • Voit valita patjaan haluamasi verhoilun lukuisista kangas- ja värivaihtoehdoista. Myös eri materiaaleista olevia jalkavaihtoehtoja on monia.

Aineistot

Patjan rakenne

    • Jousitus: 3 cm IntelliGel-kerros karkaistujen PluraSone Plus -pussijousien päällä.

    • Täyte: Elastec, polyeetteri ja allergiaystävällinen polyesterikuitu.

    • Petauspatja: Valitse kolmesta erilaisesta petauspatjasta.

Saman sarjan tuotteet (18 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä