Masku

Etusivu » Tuotteet » Patjat ja sängyt » Jenkkisängyt » Svane® Zenit jenkkisänky

Svane®
Zenit jenkkisänky

Svane®
Zenit jenkkisänky

alk. 4 077 €

Vietät suuren osan elämästäsi sängyssä. Sen vuoksi ansaitset patjan, joka suojelee ja tukee kehoasi pitkän päivän rasitusten jälkeen.

Lue lisää »

1. Valitse koko:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

ekornes-svane.jpg

Tuotekuvaus

Ansaitset patjan, jolla on miellyttävä nukkua ja joka tukee kehosi asentoa oikein. Svane® Zenit sopii jokaiselle keholle täydellisesti ja tekee makuuasennosta erittäin vakaan.

IntelliGel®-materiaalin lisäksi Svane® Zenit -sängyssä on LFK-jousituksen muodostama kantava kerros, mikä lisää mukavuuden tunnetta entisestään. Svane®-patja takaa upean nukkumiskokemuksen.

Takuu

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille*, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.

Aineistot

Saman sarjan tuotteet (15 kpl) Katso kaikki tämän sarjan tuotteet

Voisit kiinnostua myös näistä

TILAA UUTISKIRJEEMME JA VOITA 1000€ LAHJAKORTTI! (säännöt)