Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Kerrossängyt ja parvisängyt

Kerrossängyt ja parvisängyt

Kukkuluuruu, kuuleeko yläkerta?

Kerrossänky on loistava tilansäästäjä, kun lattiatilaa on rajallisesti, mutta tarvetta olisi useammalle nukkumapaikalle. Kerrossänkyjä käytetäänkin usein lastenhuoneissa sekä niiden mukanaan tuoman tilansäästön että myöskin mukavuuden vuoksi. Monista lapsista on nimittäin mukavaa kiivetä kerrossängyssä yläpetiin, kun taas toiset viihtyvät paremmin alasängyssä. Mikäli lapsia tai aikuisia on kaksi ja ylä- ja alasängyn jako käy yksimielisesti, sen parempaa sänkyratkaisua ei olekaan kuin kerrossänky! Parvisänky puolestaan tekee koululaisen tai nuoren arjesta mukavampaa, sillä sängyn alapuolelle saa mahdutettua vaikkapa kirjoituspöydän tai pienen sohvan. Näin tilansäästö on taattu, minkä lisäksi parvisänky on myös ilo lapsen tai nuoren silmälle – kylään tulevista kavereista puhumattakaan.

Huomioon otettavaa kerros- tai parvisänkyä valitessa

Vaikka suunnitteilla onkin huoneen lattiapinta-alaa säästävän kerros- tai parvisängyn hankinta, tilan mittaaminen on silloinkin tärkeää, jotta sänky mahtuu varmasti haluttuun paikkaan myös pituussuunnassa. Kerros- ja parvisängyn väliltä valitseminen on tietysti jokseenkin helppoa, sillä kerrossängyn hankkiessaan saa kaksi nukkumapaikkaa, kun taas parvisänkyä valitessa tulee saaneeksi sekä yhden nukkumapaikan että tilan esimerkiksi työpöydälle, nojatuolille, TV-pöydälle tai sohvalle – miten sängyn alapuolelle jäävän tilan ikinä haluaakin hyödyntää.

Kun tekniset kriteerit ovat selvillä, pääsee herkuttelemaan erilaisten sänkyjen ilmeillä. Meiltä Masku.com-verkkokaupasta löytyy tyylikkäitä kerros- ja parvisänkyjä hillityn tyylikkäissä värisävyissä, jotka yhdistyvät helposti monenlaisiin sisustuksiin. Halutessaan vaalean värisen sängyn voi myös maalata värikkäämmäksi, huoneen asukkaan makumaailmaa kuvastamaan. 

Tilaa laadukas, tilaa säästävä parvi- tai kerrossänky 

Olipa suunnitteilla sitten nuorison suosikki parvisänky tai kaksi nukkujaa mahduttava kerrossänky, Maskulta tilatessasi saat laadukkaan sängyn, joka kestää vuodesta toiseen, sisaruksilta seuraaville. Tutustu jykevien parvi- ja kerrossänkyjen valikoimaamme jo tänään ja tilaa kotiisi fiksu tilansäästäjä, joka muuttaa kodin neliöt entistä tehokkaammiksi!

Kerrossängyt ja parvisängyt