Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Alava moottorisänky

Alava moottorisänky

Alava-moottorisänky on loistava valinta sinulle, joka haluat lisämukavuutta, ergonomisuutta ja ripauksen luksusta arkeen. Moottoroidun säätöpohjan avulla voit muokata asentoasi mieluisaksi lukiessasi, katsoessasi televisiota tai jos vaikka haluat viikonloppuisin nauttia aamiaisen sängyssä. Lisäksi päädyn korottaminen tuo helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin tai jos kärsit selkäongelmista, moottorivuode saattaa olla hyvä ratkaisu. Myös sängystä nouseminen sekä sänkyyn meneminen helpottuvat säätöjen ansiosta, ja myös jalkojen nostamisesta voi olla hyötyä jos kärsit esimerkiksi turvotuksesta tai jalkojen puutumisesta.

Sisältää muhkean reunavahvistetun petauspatjan ja valkoiset kartiojalat. Verhoilu: Amy-harmaa.

Patjassa 5-vyöhykejaettu pussijousitus, kovuus hard.

Jalko- ja päätypäätä nostamalla tai laskemalla mieluisan asennon säätäminen on helppoa. Helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin saat päätyä korottamalla. Säätösänky on oiva valinta ihmiselle, joka lukee tai katseee televisiota vuoteessa.

    • Moottori: 2 vuoden takuu
    • Jousisto: 10 vuoden irtoamis- ja katkeamattomuustakuu
  • Patjassa jämäkkä ja hyvin muotoutuva 5-vyöhykejaettu pussijousitus sekä hiljainen ja laadukas moottori. Sisältää langallisen kaukosäätimen.

  • Tuotenumero: muokattava