Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Svane® Premium moottorisänky Zefir 6000 joustinpatjalla

Svane® Premium moottorisänky Zefir 6000 joustinpatjalla

Uskomattoman mukava sänky sekä istuttaessa että makuulla oltaessa. Paksu IntelliGel®-kerros takaa erinomaisen unen laadun.

Svane Zefir 6000 -moottorisänky tuntuu ylelliseltä sekä istuttaessa että makuulla oltaessa. Pussijousikerroksen päällä on 6 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka on saatavilla vain Svane-sängyissä.

Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea, koska geeli mukautuu vartalosi mukaan. DuoSystem-järjestelmän ansiosta yhdessä ja samassa patjassa on kaksi pehmeysastetta. Pää- ja jalkaosia voidaan säätää helposti omalla sovelluksella tai langattomalla kaukosäätimellä.

Sänky on muotoiltu kuin jenkkisänky, joten sivu- tai päätypysäyttimiä ei tarvita toisin kuin muissa moottorisängyissä. Valittavana on yksi kokonainen sänky tai yksi sänky kahdella patjalla. Kokonaisessa sängyssä patjat pysyvät paikallaan.

IntelliGel-ominaisuuden ansiosta sängyn lämpötila pysyy mukavana koko yön. Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä.

 • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

  • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
 • Verhoilu:

  Voit valita patjaan haluamasi verhoilun lukuisista kangas- ja värivaihtoehdoista. Myös eri materiaaleista olevia jalkavaihtoehtoja on monia.

  • Jousitus: 6 cm IntelliGel ja PluraSone Support.

  • Täyte: Elastec, polyeetteri ja allergiaystävällinen polyesterikuitu.

  • Petauspatja: Valitse kolmesta erilaisesta petauspatjasta.

 • Tuotenumero: muokattava