Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Svane® Standard moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla (kampanja)

Svane® Standard moottorisänky Zenit 3000 joustinpatjalla (kampanja)

Kampanjasetti sisältää:

  • Temptation Elastec-petauspatjan
  • Pikarijalat 19 cm
  • Verhoilu Forest Stone

Svane Zenit 3000 -Standard moottorisänky on tehtaamme kevyempi vaihtoehto muista sarjan moottorisängyistä. Pussijousikerroksen päällä on 3 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka on saatavilla vain Svane-sängyissä. Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea, koska geeli mukautuu vartalosi mukaan.

DuoSystem-järjestelmän ansiosta yhdessä ja samassa patjassa on kaksi pehmeysastetta. Pää- ja jalkaosia voidaan säätää helposti omalla sovelluksella tai langattomalla kaukosäätimellä. Kokonaisessa sängyssä patjat pysyvät paikallaan.

IntelliGel-ominaisuuden ansiosta sängyn lämpötila pysyy mukavana koko yön. Pehmeyttä on helppo säätää kotona patjaa kääntämällä.

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
  • Tuotenumero: muokattava