Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Fly White moottorisänky (180x200 cm)

Fly White moottorisänky (180x200 cm)

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen pehmustekokonaisuus!

Avainlippu-tunnuksen saanut FLY-mallisto on uusi kotimainen, Seinäjoella valmistettu sänkymallisto, joka on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia ja lisäämään nukkumismukavuutta.

Malliston FLY White –moottorisänky on muhkea vuodekokonaisuus, joka muovaa upeasti makuhuoneen luonnetta ja FLY-rakenteen huippuominaisuudet antavat lisäksi pehmeän ja samalla jämäkän tuen koko vartalollesi. Vuodekokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä 90x200 runko- ja patjaosasta. Voit valita molempiin patjoihin samat kovuudet tai toiseen mediumin ja toiseen hardin. Myös petauspatjat ovat erilliset. Myös hengittävät kuidut ja joustokudos sekä hengittävyyttä tehostava FLY Air –verkkorakenne patjan reunaosissa, takaavat miellyttävän raikkaat yöunet.

Mustalla keinonahalla verhoiltu Fly White -moottorisänky tuo tyylikkyydellään arvokkuutta makuuhuoneisiin. Mustan heijastamattoman keinonahan vuoksi Fly White -patjasarja sopii monenlaisiin makuuhuoneisiin. Tyylikkyyden lisäksi Fly White -patjasarjassa on erinomaiset nukkumisominaisuudet.

  • Leveys: 180 cm
  • Pituus: 200 cm
  • Fly White -moottorisängyn patjaosa koostuu korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen, selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee ja tukee selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla on jätetty muuta patjaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Tällöin nukkumisasento on optimaalinen: suora ja paineeton.

  • Tuotenumero: muokattava